FALSOS CUPCAKES DE HELADO!

FALSOS CUPCAKES DE HELADOS!

La recepta per als bescuits:

12 cucurutxos de cul pla
60 ml d’oli d’oliva suau
170 g de sucre
115 g de farina
50 g de cacau
1’5 culleradetes de llevat químic
1 ou de mesura L
75 ml de llet
1 culleradeta d’extracte de vainilla
75 ml d’aigua bullint
100g de xips de xocolata negra

Per omplir:

Nutella

Per a la crema:

200g de icing sugar
200g de mantega a temperatura ambient
2 culleradetes de vainilla en pasta

IMG_7764

Els cucurutxos de cul pla els podeu trobar en botigues de rebosteria o demanar per internet perquè us arribin a casa directament.
El millor és que són moníssims i són més fàcils de menjar perquè no cal treure el paper. I no necessites la safata per cupcakes. Els col·loques tots en fila sobre una safata de forn. Si no trobes els cucurutxos de cul pla; però tens els altres cuccuruchos, poses la safata del forn amb moltes capes de paper d’alumini perquè es puguin aguantar.

Preescalfem el forn a 180º uns 20-22 minuts mínim. Per a comprovar que estan fets per dins agafar un escuradents i punxar, si no surt res és que ja estan fets i si surt massa cal deixar-lo una estona més. Posem els 12 paperines sobre una safata de forn.

En un bol, tamisem farina, cacau i llevat químic. Batem oli, sucre i ous fins que estan ben integrats. Posem la barreja de farina i cacau. Un cop la barreja sigui homogènia, incorporem la llet i la vainilla i els xips batem de nou (si els xips són més grans sortiran per 14 paperines, si Ponei xips més petits sortiran 12 cuccuruchos i si no poseu xips sortiran 10 cucurutxos). Finalment incorporem l’aigua, acabada de bullir. Batem de nou. Repartim la massa en els cucurutxos.

Un cop freds, els traiem amb un descoratjador de pomes i omplim amb Nutella.

IMG_7783

Per fer la crema tamisem el icing sugar i ho batem amb la mantega. Primer un minut a velocitat mínima i després cinc minuts (mínim) a velocitat màxima, o fins que la barreja s’aclareixi i guanyi volum. Afegim la vainilla en pasta i batem un minut més.

Decorem amb la màniga pastissera de fora cap a dins en el sentit de les agulles del rellotge.

IMG_7781+copy

A continuació us posaré una cançó que m’agrada moltíssim i que li dedico a una persona molt especial per a mi que ha cumplit 80 anys, el meu avi.

 

Deixa un comentari